Derfor skal du tage et kosttilskud med D-vitaminer

Efteråret er officielt startet, når kalenderen siger september. Det betyder også et farvel og på gensyn til solens livgivende stråler, som er den bedste kilde til kroppens dannelse af D-vitamin.

Tiden er derfor igen kommet til at tage et dagligt tilskud af D3-vitamin.
D-vitamin mindsker risikoen for udvikling af en række sygdomme, fordi det styrker immunforsvaret og indgår aktivt i bekæmpelsen af bakterier og vira. D3-vitamin har dog ikke bare stor betydning for din generelle sundhed, men også i forhold til forebyggelse af f.eks. knogleskørhed, kræft og flere andre lidelser, så det er rigtig vigtigt, at du har nok D-vitamin i kroppen. Mangelsymptomer på D3-vitamin er træthed, uoplagthed, smerter i led og muskler med mere.

Forskning viser, at mange danskere mangler det livsvigtige, fedtopløselige D3-vitamin om vinteren. Du kan ikke spise dig til tilstrækkeligt D-vitamin, så den bedste måde at sikre et tilstrækkeligt højt niveau er at bruge et kosttilskud. Det er som udgangspunkt rigtig nemt at tage et tilskud, men det kan dog være svært at vælge det rigtige.

I mange år har jeg selv forsøgt mig med de små hvide piller i vinterhalvåret, men jeg fik aldrig succes med det daglige indtag, fordi det ikke var noget jeg gjorde året rundt, men kun i vinterhalvåret. For to år siden fandt jeg heldigvis en anden løsning, som er blevet en daglig vane. Det fungerer perfekt for mig, så det tænker jeg også det vil for dig.

Da D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, har kroppen brug for fedt at god kvalitet, til at sikre optagelsen af D-vitaminet i kroppen. Da kroppen også har brug for et dagligt tilskud Omega3, har jeg fundet en løsning, som giver mig begge dele.

Jeg bruger derfor selv en 100% naturlig Omega3-olie hver dag, hvor der er tilsat D-vitamin. Så får jeg tilført begge dele hver dag, i én og samme rutine, så der ikke er forskel på, hvad jeg skal indtage, alt efter om det er sommer eller vinter.

For ca. 2 måneder siden fik jeg målt mit D-vitamin niveau hos lægen. Det lå helt i top, i forhold til tidligere, hvor jeg lå tæt på minimums-værdien. Det var rigtig skønt at få bekræftet, at det jeg gør hver dag, optages i min krop, og kan spores i mit blod. Så kan jeg også regne med den effekt D-vitamin kan udrette i min krop, som jeg beskrev længere oppe. Det er ikke noget som fakta fremfor fornemmelser – har du det også sådan?

Har du brug for vejledning i valg af vitaminer og olier, så lad mig endelig høre fra dig. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det produkt jeg selv bruger også kan hjælpe dig.

Har du brug for kostvejledning, eller coaching til at finde motivationen, så kontakt mig på tlf. 4058 4059 eller via en besked på Facebook eller Instagram. Jeg tilbyder altid ½ times gratis introsamtale, hvor vi sammen finder frem til den hjælp du har behov for, i forhold til den situation du er i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree