Events for private

m_portraet_hvidttoej_traevaeg_nyI samarbejde med bl.a. frisører og tøjbutikker, arrangerer jeg SundhedsEvents med udgangspunkt i mit koncept “Sundhed med et smil”. Disse giver inspiration og motivation til nye kost- og motionsvaner.

Mine events er præget af god humor, ingen løftede pegefingre, og tid til dialog og spørgsmål. På denne måde kan alle få noget med hjem, de kan bruge i deres daglighed. Jeg medbringer som oftest min Tanita-vægt, så alle deltagere kan få et “Sundhedstjek Light”. Dette indeholder nøgletal som fedtprocent, muskelmasse, body age osv.

 

Samarbejde, koncepter og partnere

Jeg samarbejder også meget gerne med Personaleforeninger, om events og oplæg om en sundere arbejdsplads. Kontakt mig så vi i fællesskab kan beslutte, hvad der er relevant for netop den virksomhed du arbejder i.

Jeg er meget interesseret i at komme ud og sprede det glade budskab om “Sundhed med et smil”. Kontakt mig endelig, hvis du kender til et arrangement eller en event, hvor det kunne være relevant for mig at deltage. Det kan være et motionsløb, en messe, et modeshow osv. Jeg er også interesseret i at indgå partnerskaber med relevante virksomheder, hvor vi i fællesskab kan tilbyde noget unikt inden for sundhed.

Planlagte events ses nedenfor.

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt