Min mors psoriasis er stort set forsvundet

Min mor har igennem rigtig mange år været plaget af psoriasis på sin ene arm. Så længe jeg kan huske har den tørre og let kløende psoriasis irriteret hende, fordi den hverken var køn at se på, og dryssede hvor hun gik.

Hun smurte den med alverdens cremer, men intet hjalp. Heller ikke 12 gange lysterapi på et privathospital kunne få bugt med den. Jeg foreslog hende en løsning, som hun velvilligt startede op på.

Efter knap 4 måneders brug er hendes psoriasis stort set væk. Hun kan nu gå i bluser og kjoler med korte ærmer, som hun ellers ikke har kunnet i mange år. Det har givet en hel anden kropsfølelse og glæde, som hun er meget taknemlig for. Og jeg er bare så lykkelig for, at jeg har hjulpet min mor af med psoriasis.

Min mors resultater er udelukkende opnået ved at bruge Omega3-olien Pure Arctic Oil, og det er hun SÅ taknemlig for. Det er et naturligt kosttilskud, som er super nemt at bruge hver dag.

Jeg fortæller gerne mere, og besvarer alle dine spørgsmål.

Skriv nedenfor eller kontakt mig på mail eller telefon. Jeg vil så gerne hjælpe dig, så du også kan slippe af med dit psoriasis. Du kan se mere om olien her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree