Min nattesøvn er blevet bedre

Jeg har altid sovet meget let, og var typisk vågen 2-5 gange hver nat. Bare lige kort, men stadig en irriterende afbrydelse af min søvn. Nogle gange vågnede jeg med et sæt, andre gange mere roligt.

Når først jeg var vågen, skulle jeg virkelig koncentrere mig om ikke at sætte tankerne for meget i gang, da jeg ellers havde svært ved at stoppe dem igen.

Hver morgen startede jeg dagen med at sige højt hvor træt jeg var, og at jeg trængte til kaffe for at komme i gang. Jeg har ikke tal på de gange mine unger er kommet med en kop kaffe til deres trætte mor på badeværelset.

Jeg forsøgte med slumrepiller, utallige slags hovedpuder, magnesium, omplacering af min seng i soveværelset, mindre skærmtid inden sengetid, læsning og meget andet, men intet hjalp.

Det er nu mere end to år siden jeg for alvor fik forbedret min søvn, så jeg nu ikke længere fortæller om min træthed som det første om morgenen, lige som jeg yderst sjældent gaber. Det er fantastisk at mærke hvor meget mere energi jeg har, når jeg får en nattesøvn som er mere rolig, meget mere dyb og stort set uden afbrydelser.

Mine resultater er udelukkende opnået ved at bruge Omega3-olien Pure Arctic Oil, og det er jeg SÅ taknemlig for. Det er et naturligt kosttilskud, som er super nemt at bruge hver dag.

Jeg fortæller gerne mere, og besvarer alle dine spørgsmål.

Skriv nedenfor eller kontakt mig på mail eller telefon. Jeg vil så gerne hjælpe dig, så du også kan få en bedre nattesøvn. Du kan se mere om olien her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree