Mine personlige kostprincipper

Søg dit drømmejob hos os
Din SundhedsCoach

Jeg bliver ofte spurgt til, hvordan jeg kan have så meget energi, og hvad jeg egentlig selv spiser.

Det allervigtigste princip jeg følger er, at jeg spiser 600 g. grønt og lidt frugt hver dag. Det er et must for mig.

Jeg har gjort det til en sport at få grøntsager ind i alt det mad, jeg laver, uanset om jeg bager, laver gryderetter, farsretter, dip osv. Det fungerer super godt og kræver kun lidt fantasi. Ingen opskrifter.

Jeg vælger altid fedtfattigt kød, og så har jeg ind imellem kødfrie dage, men ikke fast hver uge. På de kødfrie dage bruger jeg bønner og linser, som smager fantastisk godt og mætter skønt. Jeg får ikke lavet madplan hver uge, men køber altid ind om søndagen, hvor jeg starter med at købe en masse grønt, inden jeg går videre til andre fødevarer.

Mit overordnede fokus er, at det jeg spiser skal bidrage med ernæring i min krop. Altså indeholde vitaminer og mineraler, så min krop kan fungere optimalt. Det gør det meget lettere at skære ned på hvidt brød, sukkerholdige snacks og hurtige måltidsløsninger uden grøntsager.

Mit fokus er altid på det, jeg siger ja til. Det er meget mere motiverende end at sætte fødevarer på en forbudtliste. Det bruger jeg ikke.

Selv om jeg spiser mange grøntsager og rimelig varieret, er der én ting, jeg bare ikke får nok af. Fisk. Og det til trods for, at jeg stort set kan li’ alle slags fisk.

I stedet for at gå og slå mig selv oven i hovedet over, at jeg ikke får spist nok fisk, har jeg valgt at supplere min kost med en flydende fiskeolie af høj kvalitet, som også indeholder D-vitamin.

Herudover spiser jeg hver dag K2-vitamin, som stort set er umulig at få ind via kosten. Det mindsker min risiko for knogleskørhed, så det vil jeg være helt sikker på, at jeg ikke mangler.

Endelig supplerer jeg med et tilskud af collagen, som styrker mine blodkar, øger fugt og elasticitet i huden og styrker hår og negle. Det er ikke livsnødvendigt, men har en betydning for min personlige energi og min udstråling. Kan godt li’ når sundhed og skønhed går hånd i hånd.

Send mig en besked, hvis du vil høre mere om de produkter jeg bruger. Du kan også læse mere om dem i min webshop.

Er du i tvivl, om kosttilskud er noget for dig?
Læs nogle af de positive oplevelser mine kunder har haft med de kosttilskud, som jeg har anbefalet dem. Så kan du se, om der er en historie, der minder om din. Du finder kundehistorierne her.

Er du stadig i tvivl?
Så kontakt mig på tlf. 4058 4059 eller send en besked via Facebook eller Instagram. Jeg tilbyder altid 15 min. gratis introsamtale, hvor vi sammen finder frem til den hjælp du har behov for.

Du kan også klikke dig videre til min webshop, hvor du kan se og læse meget mere om de fantastiske kosttilskud, jeg forhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree