Motivation for rollen som Sundhedsambassadør for Radicover

Sundhedsambassadør

I mit daglige virke som SundhedsCoach, hjælper jeg mine kunder med at opnå en sundere livsstil med fokus på kost og motion. Jeg er derfor meget optaget af nye produkter og services, som kan bidrage til dette.

Jeg ser Radicovers produkter, som en del af en forebyggende sundhedsindsats sammen med kost og motion. Forskellen er blot, at indsatsen med kost og motion viser resultater både nu og i fremtiden, hvor beskyttelsen mod stråling – eller mangel på samme – først viser sig efter en længere årrække.

Spørgsmålet er om du vil tage chancen? Tage chancen, og håbe på at du ikke bliver blandt dem, der udvikler dødelige svulster i hjernen, eller får nedsat immunforsvaret og fertiliteten, som følge af for meget stråling. Man kan på sin vis godt sammenligne Radicovers produkter, med det at tegne en forsikring. Du betaler for en ydelse, som du i virkeligheden håber, at du aldrig får brug for. I de få tilfælde, hvor du bruger den, bliver du rigtig glad for, at du har én. Ellers tænker du ikke meget over det i dagligdagen.

Mobilstråling

Ved du hvor meget stråling din mobil udsender?
Jeg bruger dagligt både telefon og iPad rigtig meget, og blev ret chokeret over, at se hvor meget stråling det egentlig genererede. Jeg blev udstyret med et måleapparat hos Radicover, som tydeligt viste de udsving opkald, samtaler og udveksling af data genererer.

Jeg vidste jo godt, at enhederne hele tiden sender og modtager data. Jeg havde bare ikke omsat det til den fysiske stråling, som jeg dermed var midtpunkt for. Ret skræmmende at få sat tal på. Og derfor er jeg nu også rigtig glad for, at alle familiens enheder er blevet udstyret med Radicovers antistrålingsprodukter. Både mine børn og min mand er skånet bedst muligt, fra de skadelige stråler.


En sund livsstil er langt mere end kost og motion.
Det er f.eks. også at beskytte sig mod solens skadelige stråler og ikke mindst mobilstråling, som er alle steder. Vi vil til stadighed opleve udvikling af endnu flere teknologiske produkter, og dermed øges strålingsmængden endnu mere.

Jeg ved ikke med dig, men jeg tager ingen chancer, når det kommer til mit liv. Hverken med solstråler eller mobilstråler. Solcremen må du selv beslutte dig for, men ift. beskyttelse mod de skadelige mobilstråler, kan jeg virkelig anbefale dig at købe Radicovers produkter.

Kontakt mig for rabatkode, som giver dig 15% på alle Radicovers produkter.

Klik her og vælg blandt de mange lækre produkter.