Om Din SundhedsCoach

Bag Din SundhedsCoach står Marianne Schütze,
der med 15 års succes som leder har stor erfaring med udvikling af mennesker.

Idéen til at starte Din SundhedsCoach udsprang som en refleksion på et til tider alt for hektisk arbejdsliv præget af dårlige beslutninger ift. kost, motion og søvn og deraf meget svingende energi og trivsel.

Jeg besluttede at videreuddanne mig til Kostvejleder ved siden af mit arbejde, og det gav mig en kæmpe øjenåbner i forhold til det energipotentiale, der ligger gemt i relation til kosten.

Jeg var selvfølgelig godt klar over, hvad der som udgangspunkt var sundt og usundt, men hvor meget mit blodsukker egentlig påvirkede min mentale performance, blev jeg faktisk lettere chokeret over.

Med en ny uddannelse i ryggen besluttede jeg mig for at fokusere på at skabe mere energi , da min oplevelse var, at der var et stort behov for mere viden om dette. Særligt forståelsen af de konsekvenser det får, når vi træffer uhensigtsmæssige beslutninger om kost, motion og søvn, for ikke at tale om de mere følelsesmæssige energipåvirkninger, vi rammes af i løbet af en (arbejds)dag.

Koncept og passion

Konceptet blev døbt ”Energisk Livsstil”, da det ikke er tilstrækkeligt kun at arbejde med at optimere energien på arbejdet, eller når du har fri. Det skal skal være en livsstil, som du følger døgnet rundt.

Det er min passion at bidrage med viden, inspiration og motivation til at skabe en mere energisk livsstil med bæredygtige vaner, som giver dig overskud og livsglæde. Det omfatter både den fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle energi, som alle skal aktiveres for at skabe den optimale performance – både professionelt og privat.

Kombination af en uddannelse som Kostvejleder, Coach og 15 års ledererfaring giver mig en unik platform til at motivere og inspirere mine kunder til mere energi og trivsel, fordi jeg kender til de udfordringer og muligheder der skal tænkes ind, når nye energiske vaner skal implementeres.

Jeg er fyldt med energi og humor, har en skarp analytisk sans og er vild med at skabe resultater for og sammen med andre. Jeg elsker at sætte mig ind i nye situationer, skære ind til benet, iværksætte handlinger, og derigennem skabe forandring og resultater.

Jeg er kendt for mit store smil og evnen til at formidle min viden på en inspirerende og motiverende måde, der i kombination med coaching skaber bæredygtige resultater.

Mail: kontakt@dinsundhedscoach.nu
Tlf: 4058 4059

Følg mig på Instagram www.instagram.com/din_sundhedscoach
Følg mig på Facebook www.facebook.com/sundhedscoach