Om Din SundhedsCoach

M_portræt_sundhedscoachDu er ikke helt normal er den sætning, der har fulgt mig i alle årene. Og jeg er med tiden kommet til at holde af betydningen.
For det er mig. Jeg er ikke som alle de andre. Jeg gør tingene på min egen måde. Det er min styrke. Og det kommer dig til gode.

Jeg er fyldt med energi og humor, har en skarp analytisk sans og er vild med at skabe resultater for andre. Jeg elsker at sætte mig ind i nye situationer, skære ind til benet, iværksætte handlinger, og dermed skabe forandring og resultater.

Jeg tager udgangspunkt i din sundhed, dit liv, og holder fokus på at du opnår de mål, du gerne vil. Det er mit succeskriterie. Og så gør det ikke noget, hvis vi smiler, imens vi gør det 🙂

 

aerter_enaaben_nyJeg er sprunget ud som selvstændig for at arbejde med mennesker, der alle har det til fælles, at de har brug for hjælp til mere sundhed i deres liv. Det er det, jeg kan. Og det jeg brænder for. Det er min passion.

Min sundhedsfilosofi er, at ingenting er forbudt. Det handler i stedet om at finde frem til den rette balance, få styr på blodsukkeret og ikke mindst opnå viden og vaner, så du kan fortsætte din nye livsstil bagefter.

Kontakt mig, så vi kan få en snak om, hvilke indsatser vi skal gøre i dit liv. Så sundhed ikke længere er noget du taler om, drømmer om og håber på, men noget som er en naturlig del af dit liv.

Er du interesseret i at vide lidt mere om mig, min baggrund og hvorfor jeg arbejder med sundhed, kan du læse mere nedenfor.

Om mig, og hvorfor jeg arbejder med sundhed
  • Marianne Schütze
  • 41 år, gift med Steen, mor til Isabella (11) og Alexander (13)
  • Certificeret Kostvejleder og Coach
  • HD(O), 15 års ledererfaring
  • Brænder for at levere ”Sundhed med et smil”

Jeg har igennem rigtig mange år kæmpet med at fådinsundhedscoach_2000
styr på vægten. Motivationen til at træne var meget svingende, fordi jeg ikke havde det godt med min krop. Jeg har prøvet alverdens kure og kostprincipper, og opnået kortvarige resultater, for så at falde tilbage til mine gamle vaner igen. Til stor irritation for mig selv, fordi jeg trods alt havde gjort en indsats. Endnu engang.

Min energi har igennem en lang periode primært været rettet mod mit arbejdsliv, som drænede mig mentalt og fysisk. Det jeg havde allermest brug for var en varieret og sund kost, motion og hvile. Og det var det jeg fik mindst af. Det er først rigtig lykkedes mig at lave en permanent og holdbar livsstilssændring, og dermed skabe balance i sundhed, da jeg uddannede mig til Kostvejleder. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Min passion for at hjælpe andre, kombineret med interessen for sundhed kunne pludselig forenes. Idéen til Din SundhedsCoach var skabt, og det varede ikke længere før jeg gjorde tanke til handling.

M_forside_coachingDu behøver heldigvis ikke at tage en hel uddannelse som Kostvejleder, for at få mere sundhed og balance i dit liv. Jeg står klar til at hjælpe dig, så du også kan opleve, hvor befriende det er at få gjort op med gamle vaner. I stedet opnår du energi ved at følge principperne i “Sundhed med et smil”, som giver dig Kostvejledning, inspiration til mere motion samt SundhedsCoaching.

Jeg håber, du er blevet inspireret til at gøre noget godt for dig selv, og at du har lyst til at booke et Sundhedsforløb hos mig. Så er det farvel til slankekure og goddag til “Sundhed med et smil” 🙂

Ring: 4058 4059
Mail: kontakt@dinsundhedscoach.nu

Følg mig på Instagram din_sundhedscoach eller #sundhedmedetsmil
Følg mig på Facebook.com/sundhedscoach

Læs vores privatlivspolitik her.