Om Din SundhedsCoach

M_portræt_sundhedscoachDu er ikke helt normal er den sætning, der har fulgt mig i alle årene. Og jeg er med tiden kommet til at holde af betydningen.
For det er  mig. Jeg er ikke som alle de andre. Jeg gør tingene på min egen måde. Det er min styrke. Og det kommer dig til gode.

Jeg er fyldt med energi og humor, har en skarp analytisk sans og er vild med at skabe resultater for andre. Jeg elsker at sætte mig ind i nye situationer, skære ind til benet, iværksætte handlinger, og dermed skabe forandring og resultater.

Jeg er kendt for mit store smil samt evnen til at formidle mit stof på en inspirerende og motiverende måde, der skaber resultater.

 

Jeg er sprunget ud som selvstændig for at arbejde med mennesker, der har brug for hjælp til mere energi og sundhed i deres liv. Det er det, jeg kan. Og det jeg brænder for. Det er min passion.

Min sundhedsfilosofi er, at ingenting er forbudt. Det handler i stedet om at booste energien, få styr på blodsukkeret og skabe nye, bæredygtige vaner.

Kombination af en uddannelse som Kostvejleder og 15 års leder-erfaring giver en unik platform til at motivere og inspirere medarbejdere til mere energi og trivsel, der afspejles i øget effektivitet og performance.

Kontakt mig for en dialog om hvilke indsatser vi skal gøre i din virksomhed.

Ring: 4058 4059
Mail: kontakt@dinsundhedscoach.nu

Følg mig på LinkedIn www.linkedin.com/in/marianneschutze/
Følg mig på Instagram
www.instagram.com/din_sundhedscoach
Følg mig på Facebook www.facebook.com/sundhedscoach

 

Om mig, og hvorfor jeg arbejder med energi og sundhed
  • Marianne Schütze
  • 42 år, gift med Steen, mor til Isabella (11) og Alexander (14)
  • Certificeret Kostvejleder og Coach
  • HD(O), 15 års ledererfaring
  • Brænder for at levere ”Sundhed business – energi til performance”

Jeg har igennem rigtig mange år kæmpet med at fådinsundhedscoach_2000
styr på vægten. Motivationen til at træne var meget svingende, fordi jeg ikke havde det godt med min krop. Jeg har prøvet alverdens kure og kostprincipper, og opnået kortvarige resultater, for så at falde tilbage til mine gamle vaner igen. Til stor irritation for mig selv, fordi jeg trods alt havde gjort en indsats. Endnu engang.

Min energi har igennem en lang periode primært været rettet mod mit arbejdsliv, som drænede mig mentalt og fysisk. Det jeg havde allermest brug for var en varieret og sund kost, motion og hvile. Og det var det jeg fik mindst af.

Det er først rigtig lykkedes mig at lave en permanent og holdbar livsstilssændring, og dermed skabe balance i sundhed, da jeg uddannede mig til Kostvejleder. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv.

Min passion for at hjælpe andre, kombineret med interessen for sundhed og energi kunne pludselig forenes. Idéen til Din SundhedsCoach var skabt, og det varede ikke længere før jeg gjorde tanke til handling.

Læs her hvad jeg tilbyder virksomheder.