Selv kostvejledere har brug for et Omega3-tilskud

Da jeg første gang blev opmærksom på, at det var muligt at teste mit Omega3-indhold i blodet, blev jeg meget nysgerrig.

Selvom jeg rigtig godt kan li’ fisk, er der ingen tvivl om, at jeg spiser for lidt. Og desværre er en del af det jeg spiser opdrættet fisk, som har et ringe indhold af Omega3. Alligevel havde jeg gået og bildt mig selv ind, at jeg da umiddelbart spiste nok.

Testen fik mig dog på andre tanker. Den viste, at jeg i den grad manglede Omega3 (fiskeolie) i min krop, og at forholdet mellem Omega3 (fiskeolie) og Omega6 (planteolie) var helt skævt. Jeg brugte en dags tid på at gå og spekulere lidt over resultatet, og herefter gik jeg i gang med at supplere min kost med flydende fiskeolie hver dag, for at genoprette min fedtsyrebalance.

Fremfor at se det som en falliterklæring, at jeg ikke havde spist nok fisk, valgte jeg at glæde mig over, at jeg nu rent faktisk vidste, hvordan det stod til, så jeg kunne gøre noget for at ændre det.

Testresultat nr. 2 efter 6 måneder med Pure Arctic Oil. Hurra. Jeg var i det grønne felt.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan du kan få målt din fedtsyrebalance.

Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer?
Læs nogle af de positive oplevelser mine kunder har haft med de kosttilskud, som jeg har anbefalet dem. Så kan du se, om der er en historie, der minder om din. Du finder kundehistorierne her.

Er du stadig i tvivl?
Så kontakt mig på tlf. 4058 4059 eller send en besked via Facebook eller Instagram. Jeg tilbyder altid 15 min. gratis introsamtale, hvor vi sammen finder frem til den hjælp du har behov for.

Du kan også klikke dig videre til min webshop, hvor du kan se og læse meget mere om de fantastiske kosttilskud, jeg forhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree