Stop med at bekymre dig om knogleskørhed

Hvis du går og bekymrer dig om din risiko for at udvikle knogleskørhed, så er der godt nyt.

Der er netop lanceret en banebrydende verdensnyhed, som kan give dig et svar på dette.

Ved hjælp af en simpel blodprøve kan du få målt indholdet af K2-vitamin i dit blod. Og hvorfor er det så væsentligt, tænker du måske? K2-vitaminets opgave i kroppen er at sørge for at kalk, der ellers ville flyde rundt i blodårerne, eller sætte sig fast i karvæggen, kommer ind i knoglerne, så de styrkes.

Uden K2 vil du dermed både have øget risiko for knogleskørhed og samtidig øget risiko for blodpropper, pga. forkalkede årer. 

Send mig en besked, hvis du er interesseret i at høre mere om testen eller det D3/K2-vitamin jeg anbefaler, og hvordan du får fat på det. Så behøver du ikke længere gå og bekymre dig, om du er i risiko for at udvikle knogleskørhed.

Er du i tvivl, om kosttilskud er noget for dig?
Læs nogle af de positive oplevelser mine kunder har haft med de kosttilskud, som jeg har anbefalet dem. Så kan du se, om der er en historie, der minder om din. Du finder kundehistorierne her.

Er du stadig i tvivl?
Så kontakt mig på tlf. 4058 4059 eller send en besked via Facebook eller Instagram. Jeg tilbyder altid 15 min. gratis introsamtale, hvor vi sammen finder frem til den hjælp du har behov for.

Du kan også klikke dig videre til min webshop, hvor du kan se og læse meget mere om de fantastiske kosttilskud, jeg forhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree