Udtalelse Sacha Hermansen

Udtalelse i forbindelse med brug af EQ Pure Arctic Oil

Jeg har testet EQ Pure Arctic Oil fra Eqology i 6 måneder. Jeg dyrker OCR på elite niveau og træner derfor en del. I den forbindelse har jeg døjet med en del skader, især i 2017. På baggrund af det har jeg været nødsaget til at se både min kost og træning efter i sømmene.

Jeg har en bachelorgrad i Ernæring & Sundhed og ved derfor godt hvordan min kost skal sammensættes. Jeg ved dermed også, at jeg ikke får nok af det vigtige Omega-3 gennem min kost, og derfor må supplere via kosttilskud.

Inden jeg startede på Pure Arctic Oil tog jeg Omega-3 kapsler, men døjede stadig meget med træthed, dårlig restitution og især inflammation i kroppen. Derfor var jeg villig til at teste et andet produkt. I løbet af de 6 måneder har jeg taget en indledende test og en opfølgende test (efter 4 måneder), som måler mit Omega-3 index og min Omega-6/Omega-3 ratio.

De første resultater var IKKE gode (ratio 10,7:1), men der var sket en markant forbedring, da jeg fik resultaterne fra test nr. 2, hvor min ratio var meget tæt på det optimale 3:1. Den forbedring kunne jeg tydeligt mærke i min krop:

  • Mere energi
  • Bedre restitution
  • Færre smerter (i forbindelse med min træning)
  • Jeg slap af med svangsenebetændelse, som jeg har døjet med i 2 år
  • Jeg kunne efter en skadesperiode genoptage løb uden problemer med skinnebensbetændelse
  • Generelt en krop, der bedre kan ”rumme” den høje træningsmængde

Jeg har helt bevidst valgt ikke at foretage andre kostændringer i denne 6 måneders periode, for bedre at kunne vurdere oliens effekt. Den får min varmeste anbefaling. Jeg har ikke kunne opnå samme effekt ved brug af andre Omega-3 produkter ❤️

Læs mere om olien og bestil lige her